"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το Porto Carras Grand Resort σε workshop του ΕΟΤ στο Μιλάνο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το workshop που διοργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας στο Μιλάνο στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 με θέμα “Tα city breaks Αθήνα και Θεσσαλονίκη”. Το κεντρικό θέμα της παρουσίασης ήταν «Γνωρίζουμε την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη παίζοντας».

Το Porto Carras Grand Resort παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την προβολή των τουριστικών του προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και για την ευγενική χορηγία κρασιών του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 120 άτομα μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, tour operators, ταξιδιωτικά πρακτορεία και...
άλλοι φορείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα του workshop περιελάμβανε διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων, γεγονός που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης κατά την αναφορά των διοργανωτών του workshop στη Χαλκιδική, δεν παραλείφθηκε η μνεία και στο θρυλικό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort για τη παρουσία του στην τουριστική αγορά και την ιστορία που το πλαισιώνει, καθιστώντας το πλέον ως ένα αναγνωρισμένο brand διεθνώς.
Το συγκρότημα Porto Carras Grand Resort πρωτοστατεί για άλλη μια φορά, συμμετέχοντας σε τέτοιου είδους workshop και εκδηλώσεις, επιδιώκοντας να δημιουργήσει διαύλους επικοινωνίας για την αύξηση του Ιταλικού τουρισμού στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Χαλκιδική, κυρίως με ενέργειες προβολής των προτερημάτων, πλεονεκτημάτων και των αξιοθέατων της περιοχής, καθώς και με ενέργειες επαναφοράς των απευθείας πτήσεων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από μεγάλα αεροδρόμια της Ιταλίας όπως αυτό του Μιλάνου, της Ρώμης και άλλων.

Βέβαια, πέρα των αεροπορικών συνδέσεων, η οδική σύνδεση Ιταλίας – Ελλάδας μέσω της Εγνατίας οδού, συμβάλει επίσης σημαντικά στην ενίσχυση του ρεύματος Ιταλών τουριστών στην Β. Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική. Για το λόγο αυτό αυτή η εναλλακτική σύνδεση Ιταλίας – Ελλάδος, θα πρέπει να γίνει γνωστή σε όλους τους Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες, ώστε αφενός να ενημερώνουν τους τουριστικούς τους καταλόγους που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και αφετέρου να ενημερώνουν τους εν δυνάμει επισκέπτες των περιοχών της Β. Ελλάδος.
Μια τέτοια στρατηγική προώθησης, θα αναβαθμίσει τον τουρισμό της Χαλκιδικής, η οποία προσφέρεται πέρα των μορφών του κλασικού τουρισμού και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως π.χ. θρησκευτικού, αρχαιολογικού, συνεδριακού, υγείας & ευεξίας και άλλων.
Για το Porto Carras Grand Resort το workshop στο Μιλάνο σηματοδοτεί την στοχευμένη στρατηγική που έχει υιοθετήσει για «άνοιγμα» στην Ιταλική αγορά. Τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν καταλυτικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης σε όλη την Χαλκιδική και για τον σκοπό αυτό το Porto Carras Grand Resort θα προχωρήσει σε συνέργιες με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας και της Ιταλίας.
Η εκδήλωση του ΕΟΤ στο Μιλάνο ολοκληρώθηκε με μπουφέ για τους καλεσμένους και φυσικά με προσφορά κρασιών του Κτήματος Πόρτο Καρράς, για τα οποία ακούστηκαν διθυραμβικά σχόλια και απέσπασαν τις πιο θετικές εντυπώσεις από όλους τους παρευρισκόμενους! Η παρουσία του Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το Κτήμα Πόρτο Καρράς λειτούργησαν ως πρέσβεις του Ελληνικού τουρισμού στην Ιταλία, δεσμευόμενοι για περισσότερες δράσεις στο εγγύς μέλλον!

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια: