"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ: Ευρωπαίoς, άνετος και ωραίος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον ΠΑΟΚ αρκούσε η ισοπαλία, αλλά πήρε τη νίκη (0-2), στην Αστάνα επί της Σαχτιόρ και πάει φουλ για την πρωτιά στον όμιλο του. Πανέμορφα γκολ από τον Λούκας στο 54' (με τη βοήθεια της τυχής) και τον Κίτσιου στο φινάλε του αγώνα.
Νίκη με πολλά οφέλη πέτυχε ο ΠΑΟΚ (0-2) κόντρα στη Σαχτιόρ Γκαραγκάντι. Ο "Δικέφαλος", καταρχήν, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση για τους "32" του...
Europa League, μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το πρόσωπο που παρουσίασε ο "Δικέφαλος" για περισσότερα από 60 λεπτά, κάνοντας τους οπαδούς του να χαμογελούν.
Ο "Δικέφαλος" παρέμεινε αήττητος στη φάση των ομίλων και πλέον στο ματς με την Αλκμαάρ θα κυνηγήσει την πρωτιά, σε ένα ματς "γιορτή" στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά αυτό ήρθε στο 54' με το πανέμορφο τέρμα- με τη βοήθεια της τύχης- που πέτυχε ο Λούκας. Βέβαια, μετά την επίτευξη του τέρματος, ο "Δικέφαλος" απειλήθηκε πολλές φορές από την Σαχτιόρ, με τον Λίνο να έχει προβλήματα από την πλευρά του, αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Γλύκος φώναξε "παρών" και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κίτσιου έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το 0-2 για τον ΠΑΟΚ.
Με διάταξη 4-2-3-1 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Παναγιώτης Γλύκος. Στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) αγωνίστηκαν οι Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης και Κίτσιου. Αμυντικά χαφ ήταν οι Λάζαρ και Τζιόλης, με τον Στοχ στα αριστερά, ο Λούκας στα δεξιά, με τον Σωτήρη Νίνη να αγωνίζεται ως "μπαλαντέρ" πίσω από το μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σαχτιόρ Γκαραγκάντι: Μόκιν, Ταρασόφ, Μάλι, Ντίντιτς, Σίμσεβιτς, Ποριβάεφ (82' Παϊζάνοφ), Κάνας, Βίσιους, Γκαζαριάν (66' Λουνίν), Φινοτσένκο, Χιζνιτσένκο (76' Ζένκοβιτς)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (90+ Νέτσιντ), Στοχ (78' Βούκιτς), Νίνης (82' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

olapaok.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: