"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Τη μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου, Έλενα Καρανταγλή, που διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό της UNESCO «Δρόμοι για έναν Πολιτισμό Ειρήνης» θα βραβεύσει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, στη 1.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Η Έλενα Καρανταγλή δημιούργησε ένα...
video clip με τίτλο «Οι Σπόροι της Ειρήνης» και ξεχώρισε ανάμεσα σε 1300 νέους 14-25 ετών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Τα έργα αξιολογήθηκαν από μία επιτροπή με βάση την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα τους, με την οποία οι νέοι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται και εκφράζουν το όραμά τους για την ειρήνη και τη μη βία και πως ασκείται κάθε μέρα. Στο τέλος των συζητήσεων, τα έργα που επελέγησαν, αποτυπώνουν την ικανότητα των δημιουργών να αναδείξουν τις βασικές αξίες του πολιτισμού, της ειρήνης και της μη βίας, συμπεριλαμβανομένου του σεβασμού της διαφορετικότητας, του διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου, της δικαιοσύνης και της ισότητας.
«Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου, Έλενα Καρανταγλή, για τη διεθνή τιμητική διάκριση που κατέκτησε. Η βράβευση αυτή προβάλλει τον τόπο μας και μας γεμίζει περηφάνια για τη νεολαία μας. Εύχομαι στην Έλενα καλή πρόοδο και να συνεχίσει να έχει επιτυχίες στη ζωή της» τόνισε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.


Το θέμα αναρτήθηκε από τον ΑΕΤΟ στις 19 Δεκεμβρίου 2013.
Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: