«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

«Άρωμα Πρωτοχρονιάς στη Νέα Τένεδο!»

  Άρωμα Πρωτοχρονιάς μύρισε το Σαββάτο 28/12 το απόγευμα στην Πλατεία της Νέας Τενέδου, στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση  που διοργάνωσε η Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Κοινό των Τενεδιών», με το ΚΑΠΗ, την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Ιππικό Όμιλο «Φίλιππος», για να αποχαιρετίσουμε όλοι....
μαζί το 2013!


  Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, και κυρίως οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, οι οποίοι έπαιξαν με την Κλόουν «Μιμή» και είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα με τα άλογα που έφερε ο Ιππικός Όμιλος «Φίλιππος».


  Γέμισε ο τόπος γέλια και φωτεινά προσωπάκια, τα οποία  είχαν ζωγραφιές με τον Άγιο Βασίλη, με αγγελάκια, λουλούδια, και γκι.
 Επίσης, τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν κεράσματα και πολλές λιχουδιές για τα παιδιά.

  Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτήν την Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση και να μοιράσουμε -σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς- χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, τον κ Νίκο Καραμανλή – Δικηγόρο, τον κ Τενεδιό Κώστα – Αναψυκτικά Νάουσας και την Εκκλησιαστική Επιτροπή.


Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και το Νέο Έτος 2014
να φέρει σε όλους μας ευτυχία, αγάπη και υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: