«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Περιφέρεια – πρωταθλήτρια» στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα νίκης έστειλαν τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της ΝΔ για τις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Περιφέρεια – πρωταθλήτρια». Η πολυπληθής συγκέντρωση, που αποδείκνυε με  παλμό νίκης   την υπεροχή της παράταξης έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΝΔ παραμένει πρώτη εκλογική δύναμη  στην Π.Κ.Μ.
 Στην τελετή εγκαινίων χοροστάτησε ο... Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος. Στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη στάθηκαν κορυφαία στελέχη της παράταξης όπως ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, οι Βουλευτές της ΝΔ Έλενα Ράπτη και Σάββας Αναστασιάδης, ο Παναγιώτης και ο Διονύσης Ψωμιάδης, ο Γ.Γ. Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες της παράταξης του κ. Ιωαννίδη, μεταξύ τους ο υποψήφιος της Χαλκιδικής, Στέλιος Βαλιάνος και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής, Στράτος Ευγενίου.

Από την Ίωνος Δραγούμη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την προώθηση και ενίσχυση   κυρίως του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, υπηρετώντας αυτούς τους δύο βασικούς άξονες με στόχο την αναπτυξιακή  και οικονομική «άνθιση» στην Κεντρική Μακεδονία. Επίσης άφησε αιχμές για την πολιτική «φιέστας» που άλλοι ακολουθούν λέγοντας πως η πορεία του ως Περιφερειάρχη θα χαρακτηρισθεί από πολλή δουλειά και έντονη μαχητικότητα .

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος, αμέσως μετά την τελετή εγκαινίων έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης που έδωσαν οι πολίτες  από τη Θεσσαλονίκη, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον όμορφο αυτό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας. Η Χαλκιδική είναι και θα είναι  δυναμικά παρούσα στον αγώνα και πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις. Σας θέλουμε όλους μαζί μας καθώς από αυτή τη μάχη ενάντια στη στασιμότητα δεν περισσεύει κανείς!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: