«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ημερίδα με θέμα:Μιλώντας για τη ψυχική ασθένεια

              
Το Κέντρο Ημέρας «Ανατολή» της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Έρευνας, Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΣΥΝΘΕΣΗ»  και το Ψυχιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Μιλώντας για τη ψυχική ασθένεια»

Η ημερίδα θα γίνει στο Συνεδριακό Χώρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Πολυτεχνείου 58 στον Πολύγυρο (επί του πεζοδρόμου) την... Τρίτη 13 Μαΐου 2014, στις 09:00 – 14:00.
Η ημερίδα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε μονάδες ψυχιατρικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης, υπηρεσίες και φορείς ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών, συμβουλευτικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ & β΄ βαθμού και υπηρεσίες πρόληψης και αντιμετώπισης εξαρτήσεων.
Στόχοι της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε σχέση με τις έννοιες της ψυχικής υγείας και της ψυχικής ασθένειας, η άρση των μύθων και των στερεοτυπικών αντιλήψεων που υπάρχουν γύρω από αυτές  αλλά και η ανάδειξη ζητημάτων που προκύπτουν στην καθημερινή επικοινωνία με τον άνθρωπο που έχει μια ψυχική ασθένεια.     
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα 2371021898 και 2371021899 (Τσίγγανου Ιωάννα, Ψυχολόγος / Κέντρο Ημέρας Ανατολή Ζαρζοπούλου Αγγελική, Κοινωνική Λειτουργός / Κέντρο Ημέρας Ανατολή )

Δεν υπάρχουν σχόλια: