"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα μετά τις εκλογές

Κομπόγιαννος Χρήστος Υποψ.Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής


Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω και να σφίξω το χέρι όλων των πολιτών της Χαλκιδικής, που τίμησαν εμένα και το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο τους. Το κράτησαν όρθιο και διέψευσαν αυτούς που είχαν...
προδιαγράψει το τέλος του.
Στις εκλογές αυτές, μέσα σε δύσκολες συνθήκες πόλωσης και παραταξιακού διχασμού το ΠΑΣΟΚ κατόρθωσε να σταθεί όρθιο. Το ποσοστό που πήρε είναι συγκριτικά ικανοποιητικό για τη Χαλκιδική , αλλά δυσανάλογο του κεντρικού πολιτικού του ρόλου. Είναι όμως το θεμέλιο και η αφετηρία για το αίτημα της πολιτικής και παραταξιακής επανεκκίνησης. 
Θέλω να σας καλέσω σε πατριωτική και παραταξιακή επαγρύπνηση. Πάντα με πρώτο κριτήριο την κρισιμότητα των προβλημάτων της χώρας, θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε στο δρόμο της υπεύθυνης αλλά και κριτικής αντιπολίτευσης. Στόχος μας η βαθύτερη δημοκρατική, παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας. Στο δε παραταξιακό μέτωπο θ’ αναλάβουμε άμεσες πρωτοβουλίες ενότητας και αναγέννησης, ώστε ο Σοσιαλδημοκρατικός χώρος να ξαναπαίξει τον πολιτικό ρόλο, που του αντιστοιχεί στην ιστορία και που απαιτεί η κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: