«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η Κασσάνδρα "εγκλωβισμένη"...

Οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου Αθύτου- Ν Φώκαιας συνεχίζονται, αλλά το ερώτημα, ήδη διατυπωμένο από διάφορες πλευρές, παραμένει αναπάντητο: πρέπει να ξανανοίξει αυτός ο δρόμος;
Οι κίνδυνοι πολλοί και το πρόβλημα μεγάλο! Επιβάλλεται πάση θυσία η κατασκευή του καινούργιου δρόμου, γιατί τα ημίμετρα και τα μπαλώματα δεν ταιριάζουν πλέον στην περίσταση.
Οι υπεύθυνοι ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους το...

τουριστικό- οικονομικό μέγεθος της Κασσάνδρας και ας φροντίσουν για τις παροχές που αξίζει η περιοχή μας.
Καλοκαίρι με έναν παράδρομο να ενώνει την Κασσάνδρα με την υπόλοιπη Ελλάδα δεν ¨βγαίνει¨ !
Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Δήμος Κασσάνδρας οφείλει να παρέμβει ακόμα πιο δυναμικά και να πιέσει καταστάσεις . Καλός ο ηλεκτροφωτισμός (που είχαμε να δούμε χρόνια ), καλή και η καθαριότητα, αλλά αν ο επισκέπτης δεν έχει εύκολη και κυρίως ασφαλή πρόσβαση στην περιοχή μας (χωρίς να φοβάται μην του έρθουν τα βράχια στο κεφάλι), γιατί να μας προτιμήσει;
Ας μην επικεντρωνόμαστε όμως αποκλειστικά στους επισκέπτες. Οι μόνιμοι κάτοικοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες καθημερινά και τους ίδιους κινδύνους.
Επιτακτική ανάγκη: Ανάληψη ευθυνών από όλους τους φορείς για όλους εμάς, μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες! Αυτό είναι το μέλλον του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: