«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΦΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ( ΚΑΜΠ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ )

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, μετά από απόφαση των μελών της, ομάδα της ΛΕΦΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ παρείχε ανθρωπιστική βοήθεια στον καταυλισμό προσφύγων της Ειδομένης Δ. Παιονίας – Κιλκίς. Η ομάδα μας παρείχε 6000 ατομικές μερίδες αρτοσκευασμάτων ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, ποσότητες ιατροφαρμακευτικού υλικού και ρουχισμού.

Παράλληλα τα μέλη μας πρόσφεραν... την βοήθεια τους στην διανομή των αγαθών και στην υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργιάς του καταυλισμού μαζί με άλλους εθελοντές.

Κατά την παραμονής μας στον καταυλισμό τα στελέχη μας αντάλλαξαν πληροφορίες με τον Διοικητή των επιτόπιων αστυνομικών δυνάμεων και με την αντιδήμαρχο Παιονίας Ευανθία (Εβελίνα) Πολιτίδου για θέματα ασφάλειας τόσο των καταυλισμένων  όσο και των εργαζομένων – εθελοντών.

Τα τρόφιμα  καθώς και τον τρόπο μεταφοράς τους που διάθεσε η Λέσχη μας τα προσέφερε η ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΒΑΝΑΣ στην Γαλατιστα Χαλκιδικής τα φάρμακα προσέφερε το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΛΗΣ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και τα νερά – ρουχισμό προσέφεραν πολίτες του ΔΔ Γαλατιστας Δ Πολυγύρου τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ.
Άξιοι συγχαρητήριων οι οργανωμένοι και μη εθελοντές στον καταυλισμό. 

Εμφανής ήταν η απουσία του κρατικού μηχανισμού τόσο σε οργάνωση όσο και σε διατιθέμενο εξοπλισμό ( ……… προσφέραμε δυο ολόσωμα αδιάβροχα της Λέσχης στο πλήρωμα του Περιπολικού που ήταν στην buffer zone).

Τελειώνοντας η  Λέσχης μας συγχαίρει την αντιδήμαρχο Παιονίας Ευανθία (Εβελίνα) Πολιτίδου για την ανθρωπιστική της εθελοντική δράση στο θέμα των μεταναστών και όχι μόνο .

Το ΔΣ της ΛΕΣΧΗΣ






1 σχόλιο:

blogger είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την "κίνηση" ανθρωπιάς!
Αλλά όλα αυτά τα αγαθά, μήπως έπρεπε να δοθούν στα αδέλφια μας τους Ελληνες που δεν έχουν στον ήλιο μύρα και μετά στους λαθρομετανάστες;