«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου ήταν ο τελευταίος σταθμός στη Χαλκιδική της προεκλογικής περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Αργά το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημαρχείο της πρωτεύουσας, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πλήθος υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του. Τον κ. Μεϊμαράκη συνόδευε μεταξύ άλλων, ο...
Βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής, Γεώργιος Βαγιωνάς, και στελέχη της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, που έχει ήδη δηλώσει τη στήριξή του προς τον κ. Μεϊμαράκη, τον καλωσόρισε στον Πολύγυρο με έναν θερμό εναγκαλισμό και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα τον ευχαρίστησε για τη στήριξη που παρείχε στο δήμο για σημαντικά θέματα ενώ τον ενημέρωσε για τα τεράστια προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση καθώς έχει σταματήσει κάθε κρατική επιχορήγηση – χρηματοδότηση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι έχει έρθει πολλές φορές στη Χαλκιδική και ότι έχει καλούς φίλους στο νομό. Τόνισε πως ο θεσμός της αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντικός για τη Ν.Δ. ενώ σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές είπε ότι «όποιος και να εκλεγεί η ενότητα της παράταξης θα παραμείνει άρρηκτη με σκοπό να οδηγήσουμε τη Ν.Δ. και τη χώρα όλοι μαζί μπροστά».
Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης συνάντησε εκπροσώπους των εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Ο πρόεδρος της ΝΔ άκουσε προσεκτικά τους εργαζόμενους στα μεταλλεία και για μια ακόμα φορά δήλωσε τη στήριξή του στον αγώνα τους, για εργασία και ανάπτυξη στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου τέλος προσέφερε στον κ. Μεϊμαράκη ως αναμνηστικό της επίσκεψής του στον Πολύγυρο το Λεύκωμα «Πολύγυρος Ο Τόπος και οι Άνθρωποι», το γραμματόσημο κάδρο με τις Έξι Βρύσες του Πολυγύρου και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: