«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απ. Τζιτζικώστας, στο δημαρχείο Πολυγύρου

Τον υποψήφιο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, υποδέχτηκαν χθες, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, στο δημαρχείο Πολυγύρου ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Τον κ. Τζιτζικώστα συνόδευαν μεταξύ άλλων υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζολου και ο...
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου τον ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση εξαιτίας της παύσης εκτέλεσης των έργων του ΕΣΠΑ, η χρηματοδότηση των οποίων έχει παγώσει από το καλοκαίρι. Του ευχήθηκε ακόμα καλή επιτυχία και τόνισε την ανάγκη διατήρησης της ενότητας στη Νέα Δημοκρατία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, που θα προκύψει από τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι η Νέα δημοκρατία έχει χάσει μεγάλο μέρος της δύναμής της κυρίως στο χώρο των νέων. Σημείωσε εξάλλου ότι πρέπει να αναδειχτούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα στη ΝΔ, που θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της παράταξης, η οποία το επόμενο διάστημα θα καταφέρει να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: