«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΩΜΕΝΑ»

Με «αστερόσκονη», κάλαντα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ευχές, παιχνίδια και αμέτρητα χαμόγελα πλημμύρισε ο πεζόδρομος του Πολυγύρου από τις 21 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2015. Φορείς, σύλλογοι, παραγωγοί, έμποροι ένωσαν τις δυνάμεις τους μεταμορφώνοντας τον πεζόδρομο σε έναν χριστουγεννιάτικο παραμυθότοπο, όπου διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά διασκέδασαν στο σπίτι της Σοκολάτας και του Άϊ Βασίλη, στο εργαστήρι χειροτεχνίας και ζαχαροπλαστικής, στο...
χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο, στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ. Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζαχαρωτά «γλύκαναν» τις βραδιές ενώ το κρασί, η μπύρα και το τσάι κράτησαν «ζεστούς» τους εκατοντάδες επισκέπτες.
Οι διοργανωτές των «Χριστουγεννιάτικων Πεζοδρώμενων», το Νομικό Πρόσωπο «Αριστοτέλης» και ο  Δήμος Πολυγύρου, ευχαριστούν τον κόσμο του Πολυγύρου για τη συμμετοχή και τη στήριξη αυτής της καινούριας εκδήλωσης, τους συλλόγους -φορείς (Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Προδρόμου, Σύλλογος Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού και 2ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου, Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου, Φιλοζωικός Σύλλογος Πολυγύρου, Χορωδία του Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων, Γ΄ Λυκείου Γαλάτιστας) και τους χορηγούς ανανεώνοντας το ραντεβού τους με το κοινό για την επόμενη χρονιά με περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια: