«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Έργα στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχώριων Δ. Πολυγύρου

Δύο ακόμη έργα ολοκληρώθηκαν με στόχο την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης στο Δήμο Πολυγύρου. Στον οικισμό της Μαραθούσας παραδόθηκε προς χρήση υδατοδεξαμενή ενώ τελείωσαν οι εργασίες για την ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης στη θέση «Ξηροκάμπι» στο πλαίσιο του έργου «Ανόρυξη και Αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Πολυγύρου», που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη».
Επίσης, στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων πραγματοποιήθηκαν...
ασφαλτοστρώσεις σε Μαραθούσα και Κρήμνη δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας στην περιοχή. Οι παραπάνω παρεμβάσεις περιλαμβάνονται στο μεγάλο έργο «Εσωτερική οδοποιία στον Δήμο Πολυγύρου».
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε: «Σε καθημερινή σχεδόν βάση παραδίδουμε προς χρήση σημαντικά έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας και δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιοχής. Στη Μαραθούσα καταφέραμε να επιλύσουμε χρόνια και σοβαρά προβλήματα ύδρευσης με την υλοποίηση των παραπάνω έργων, μια προσπάθεια που συνεχίζουμε σε κάθε περιοχή του Δήμου μας, για να παρέχουμε σε όλους τους δημότες άφθονο νερό σε άριστη ποιότητα. Παράλληλα προχωράμε στην υλοποίηση οδικών έργων σε κάθε Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου μας με σκοπό να εξασφαλίσουμε άνετη και ασφαλή κυκλοφορία. Είναι ένας αγώνας διαρκής και δύσκολος αλλά παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία βρισκόμαστε στις επάλξεις για να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα αξιοποιώντας κάθε δυνατότατα χρηματοδότησης».

Από το Γραφείο Τύπου

του Δήμου Πολυγύρου










Δεν υπάρχουν σχόλια: