«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής

Στο Θέατρο Πολυγύρου , συγκεντρώθηκαν οι πολύτεκνοι γονείς με τα παιδιά τους για να τιμήσουν 18 πολύτεκνες μητέρες που απόκτησαν παιδί κατά το έτος 2015, να βραβεύσουν 192 μαθητές και νεοεισαχθέντες φοιτητές και για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής το απόγευμα της Κυριακής.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκου Ιφιγένεια στον χαιρετισμό αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και Ευλογημένη, το 2016 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη, ευημερία και αισιοδοξία και μεταξύ άλλων είπε ότι...
οι πολύτεκνοι για μία ακόμη φορά παραγκωνίζονται και διεκδικούν όχι προνόμια αλλά δικαιώματα που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν.

Ακολούθησε η Ομιλία από τον Πανοσιολογιότατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, γέροντα Εφραίμ με θέμα «Μηνύματα από το Αγ. Όρος»

Η Πρόεδρος Ιφιγένεια Κυριάκου και το Διοικητικό Συμβούλιο με την υπ΄αρ. 4/2016 απόφασή του , ανακήρυξε τον Πανοσιολογιότατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου, γέροντα Εφραίμ, Επίτιμο Πρόεδρο του Σ.Π.Ν.Χ για την έμπρακτο συμπαράσταση στους πολύτεκνους του Συλλόγου και για το φιλανθρωπικό του έργο προσφέροντας , αναμνηστική τιμής ένεκεν πλακέτα με εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό.

Ο Σ.Π.Ν.Χ στις μητέρες , στους αριστεύσαντες και στους νεοεισαχθέντες φοιτητές που τιμήθηκαν έδωσε τιμητικό έπαινο και διάφορα δώρα και στον τυχερό που βρήκε το φλουρί της πίτας δόθηκε ένας ηλεκτρικός βραστήρας.

Τα χρηματικά βραβεία ήταν ευγενείς χορηγία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγ. Όρους, δια του Ηγουμένου αυτής, γέροντα Εφραίμ.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την χαρά να απολαύσουν την Βυζαντινή - Παραδοσιακή χορωδία Πολυγύρου υπό την διεύθυνση του κ. Βασίλη Χάδου και την χορωδία Σημάντρων υπό την διεύθυνση του κ. Νικόλαου Τσαμαϊδη
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας, κ. Νικόδημος , ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιερισσού Αρδαμερίων και Αγ. Όρους, κ. Θεόκλητος, ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος, σεβαστοί καθηγούμενοι και πατέρες, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Χαλκιδικής κα. Κατερίνα Ζωγράφου ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και πολιτευτής κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο πρώην βουλευτής Ν. Χαλκιδικής κ. Ευθύμιος Καρανάσιος , η εκπρόσωπος του Δ. Σιθωνίας κ. Μαρία Λαθούρη-Πάργα, ο Πύραρχος κ. Εμμανουήλ Τσολάκης , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Αποστόλης Τζηρίτης , ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ιωάννης Σιμώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ. Δημήτριος Ζαγγίλας , ο Αντιδήμαρχος Ορμύλιας κ. Γιώργος Ματέας, οι Πρόεδροι του Τοπικού Πολυγύρου κ. Νικήτας Κατσακιώρης, Ορμύλιας κ. Τάσος Σαραφίδης και Ταξιάρχη κ. Φαίη Μπόλματη, ο Πρόεδρος του Δημ. Ραδιοφώνου Πολυγύρου κ. Χρήστος Φυλακτός.

Ο εκπρόσωπος της ΑΣΠΕ κ. Ερωτόκλητος Θεοτοκάτος , ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Αγ. Πάντες» κ. Νικόλαος Μουσανεζόπουλος , οι Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Πολυτεκνικών Συλλόγων , Καβάλας κ. Ιωάννης Βοίδης, Δράμας κ Νίκο Σμολοκτό, Γιαννιτσών κ. Κωνσταντίνος Μπεκρής, Θεσσαλονίκης «η Μέριμνα» κ. Αθανάσιος Αλεξίου, Κοζάνης κ. Κυριάκος Ιωαννίδης και Μαγνησίας κ. Πράπα Τάνια με τον Γεν.Γραμματέα κ. Βάιο Κουκλουμπέρη.

Οι Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων συλλόγων Γυναικών Πορταρίας κ. Κωνσταντίνα Πεζάτη , του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου κ. Χρυσούλα Λιαριγκοβινού , «Συσπείρωσης και ψυχαγωγίας γυναικών Πολυγύρου» κ. Ρούλα Αμαραντίδου, Βραστών κ. Μίνα Καραδήμου , Ορμύλιας κ. Ελένη Σαπουντζή, Γαλάτιστας κ. Εφη Παπαζάχου, Νεολαίας Αγ. Προδρόμου κ. Κωνσταντίνος Γούσιος , Νεολαίας Πολυγύρου κ. Ιωάννης Παπαδάκης, Αγιογραφίας Γαλάτιστας κ. Ελένη Γούσιου και Ισμήνη Χλίαπα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Προδρόμου κ. Ελένη Ηλία, η εκπρόσωπος του Καρναβαλικού Συλλόγου Πολυγύρου κ. Σοφία Χλιάπα και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Ολύνθου κ. Ηλιάνα Φώτογλου,



Γραφείο Τύπου Σ.Π.Ν.Χ    








                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: