"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

5η Εκθεση Χαλκιδικής στην παραλία Ν. Μουδανιών, 4 - 7 Αυγούστου 2016



                                                                        


ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


5η ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

7η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,6η ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ- ΛΕΒΗΤΕΣ, 4η  ΔΟΜΗΣΗ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ -4η ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-4η ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ& ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ


    Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ανακοινώσουμε ότι...
έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των ΕΞΙ αυτών εκδηλώσεων  στη  XAΛΚΙΔΙΚΗ,  που θα πραγματοποιηθούν στις 4- 7 Αυγούστου 2016, στην παραλία των Ν. Μουδανιών, για πέμπτη  χρονιά.
       Σας ευχαριστούμε για το δυναμικό σας παρόν. Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα  δυναμική στην αγορά μας, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
       Εκατόν είκοσι επιχειρήσεις θα επιδείξουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους, γιατί οι εκθέσεις αποτελούν:
  • το μοναδικό και τόσο οικονομικό μέσο, για να ζωντανέψουμε την επιχείρηση μας, να προωθήσουμε τα προϊόντα μας, να κάνουμε πωλήσεις και να καλλιεργήσουμε το προφίλ της εταιρίας μας, μέσα στην αγορά
  • το ιδανικό περιβάλλον για  νέες επαφές και κλείσιμο συμφωνιών


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ  ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ Ν ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


     Το σίγουρο είναι ότι ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης  και για τις 6 αυτές εκδηλώσεις θα μείνει ικανοποιημένος ,γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των εκθέσεων είναι  απλά ο ιδανικότερος.  
      Το βάρος της διοργάνωσης δίνεται και στην προσέλκυση του κοινού, και για το λόγο αυτό έχουμε προγραμματίσει μεγάλη διαφημιστική προβολή.   
            Η είσοδος για όλο το 4ημερο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις : πολιτιστικές – χορευτικές εκδηλώσεις,  αθλητικές εκδηλώσεις  (από συλλόγους Teakwood, kickboxing, μοντέρνο χορό, Latin, Ζumba, hip-hop, αερόμπικ κλπ.), ζωντανή μουσική.

     Φωτογραφικό υλικό επισυνάπτεται. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Ημερομηνία τελικής υποβολής ενδιαφέροντος 20 Ιουλίου.