«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Κυκλοφόρησε το 28ο τεύχος του περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

Κυκλοφόρησε το 28ο τεύχος του περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ , επισήμου οργάνου του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, που ιδρύθηκε το 1903 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ σε όλες τις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων και ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ σε όλα τα χωριά της Χαλκιδικής.

Το περιοδικό έχει και πάλι αυξημένο αριθμό σελίδων (60) στις οποίες δημοσιεύονται θαυμάσιες άρθρα ποικίλου περιεχομένου, καθηγητών Πανεπιστημίου, διδακτόρων, άλλων επιστημόνων και εκλεκτών συγγραφέων (που αυτή τη φορά συνέπεσε να είναι όλοι τους Χαλκιδικιώτες) και αποστέλλεται δωρεάν πέρα από τα τακτικά και επίτιμα μέλη, στα Σχολεία όλων των βαθμίδων της Χαλκδικής, στους Δήμους (Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους), στις Κοινότητες, στους Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγου των χωριών και κωμοπόλεων και σε όλες τις υπηρεσίες του Νομού Χαλκιδικής. Επίσης στέλνεται δωρεάν σε όλες τις Μονές του Αγ.΄Ορους και της Χαλκιδικής, σε εξέχουσες προσωπικότητες και στις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες της Ελλάδος. Τέλος γνωστοποιείται ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Παγχαλκιδικού www.panchalkidikos.gr.

Όπως είναι γνωστό...
ο ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ εκδίδεται με χορηγίες ιδιωτών και φορέων από την αρχή της κυκλοφορίας του (1909) μέχρι σήμερα.
Του παρόντος 28ου τεύχους χορηγός είναι προσωπικά ο εκ Νικήτης πολιτικός μηχανικός κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΙΤΖΙΟΣ ο οποίος την παρούσα περίοδο θητεύει για άλλη μια πενταετία με μεγάλη επιτυχία ως Δήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας. Εδώ σημειώνεται ότι με επίσης δική του προσωπική χορηγία εκδόθηκε και το 22ο τεύχος του περιοδικού μας (Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015).

Τον ευχαριστούμε και πάλι δημόσια, με τις θερμότερες των ευχαριστιών

Ήδη ζητείται χορηγός για το επόμενο 29ο τεύχος.



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: