«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η Sara Mitic “Miss Porto Carras 2016”!

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στο lobby του Porto Carras Meliton 5*, ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss Porto Carras 2016.  Η SaraMitic21 ετών, από την πόλη Nis της Σερβίας, μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή με την μεσογειακή ομορφιά της, το πανέμορφο χαμόγελο και το μορφωτικό της επίπεδο με 5 ξένες γλώσσες που έχει την ευχέρεια και μιλάει!
 
Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή παρουσιάστρια της Σερβίας Adriana Cortan, ενώ την παραγωγή ανέλαβε...

η πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη PHD δημοσιογράφος, κα Vesna De Vinca.
 
Τα καλλιστεία Miss Porto Carras 2016 είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και η συμμετοχή των πελατών, επισκεπτών και επισήμων ήταν υψηλή. Ήδη από τις 20:00 πελάτες, κριτική επιτροπή και συντελεστές της παραγωγής άρχισαν να συρρέουν στο lobby του Porto Carras Meliton 5* για να απολαύσουν το λαμπερό event, με την συνοδεία welcome drink και μουσική υπόκρουση σαξόφωνου.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους παρουσιαστές να ευχαριστούν το Porto Carras Grand Resort για τη μοναδική φιλοξενία που τους παρέχει και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στις οποίες γίνεται η προετοιμασία των καλλονών και παράλληλα οι φωτογραφήσεις και οι  βιντεοσκοπήσεις των φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Serbia 2016.
 
Το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκε με τις πανέμορφες κοπέλες και δεν σταμάτησε να τις ενθαρρύνει με το πιο θερμό του χειροκρότημα!
 
Οι φιναλίστ φορώντας στην πρώτη εμφάνισή τους δημιουργίες της διάσημης σχεδιάστριαςVladika Cecil καθώς και της μπουτίκ Βlue Spirit του Porto Carras Μeliton 5* ShoppingGallery και στη δεύτερη εμφάνιση μαγιό Masa Trickovic και δημιουργίες BaronCollection, παρέλασαν μπροστά σε κοινό και κριτές χαρίζοντας λαμπερά χαμόγελα!
 
Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς  η κα Υλιάνα Στέγγου, Αντιπρόεδρος του Κτήματος Πόρτο Καρράς και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων Miss Porto Carras2016”, αφού πρώτα ευχαρίστησε ένθερμα, εκ μέρους της διοίκησης του Porto Carras, την κα Vesna De Vinca για την άψογη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση καθώς και για την επιλογή του Porto Carras για 6η συνεχή χρονιά για την προετοιμασία των σερβικών καλλιστείων στις εγκαταστάσεις του, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας η οποία συγκινημένη παρέλαβε το στέμμα από τη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Serbia 2015 και το βραβείο του Porto Carras με την ανθοδέσμη από την Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής κα Υλιάνα Στέγγου.
 
Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφηση και συνεντεύξεις από το σερβικό και τον ελληνικό τύπο, ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι και οι συντελεστές της βραδιάς διασκέδασαν υπό τους ήχους dance μουσικής γνωστού DJ και μέχρι πρωίας σε έναν καινούργιο χώρο που κατασκευάστηκε το έτος 2016 το The Meliton Club, του ξενοδοχείου Porto CarrasΜeliton 5*, ενώ άλλοι στον επίσης νέο χώρο του Casino Porto Carras, το Meliton Prive!
 
Για ακόμα μια χρονιά το Porto Carras Grand Resort διοργάνωσε ένα μοναδικό event με πολλή λάμψη, ωραίες παρουσίες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: