«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Τρεις μέρες μαγείας… στα «Χριστουγεννιάτικα Πεζοδρώμενα»


Με φως, χρώμα, χαμόγελα και αισιοδοξία γέμισε για τρεις ημέρες ο Πολύγυρος, που γιόρτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τα «Χριστουγεννιάτικα Πεζοδρώμενα».
Ο πεζόδρομος της πόλης μετατράπηκε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, την αγαπημένη γιορτή των παιδιών, σε «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία», με λαμπερό στολισμό και την πιο φιλόξενη και ζεστή, παρά το κρύο, ατμόσφαιρα!
Από τη Δευτέρα 19 έως την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα ενώ τα παιδιά είδαν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και του ψιθύρισαν το δώρο που θέλουν να τους φέρει την πρωτοχρονιά. Απασχολήθηκαν ακόμα...
δημιουργικά στο εργαστήρι χειροτεχνίας και ζαχαροπλαστικής, έπαιξαν με την ψυχή τους με ξωτικά, ξυλοπόδαρους, καλικάντζαρους, είπαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δοκίμασαν λαχταριστά γλυκά, αγόρασαν από τη χριστουγεννιάτικη αγορά εποχιακά είδη, είδη λαϊκής τέχνης, κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, ροφήματα, ζαχαρωτά.
Στη χθεσινή τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων ξεχωριστή νότα έδωσε ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, που τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα καθώς και το 1ο Δημοτικό σχολείο Πολυγύρου. Ιπτάμενα φαναράκια γέμισαν με φως τον χειμωνιάτικο ουρανό και η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από DJ με τη συμμετοχή του Συλλόγου Νεολαίας Πολυγύρου.
Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό – Πολιτιστικό- Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Συμμετείχαν φορείς, παραγωγοί , έμποροι και οι σύλλογοι: Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών και Κοινωνικής Ανάπτυξης Πολυγύρου, Σύλλογος Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου "Κυβωτός", Σύλλογος Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Διευρυμένου Δ. Πολυγύρου, Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, Σύλλογος καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών Πολυγύρου , Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου, ΟΜΑΔΑ fb «παλιές φωτογραφίες του Πολυγύρου» , Σύλλογος ΑΜΕΑ "ΑΓΑΠΗ", Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Πολυγύρου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Πολυγύρου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Πολυγύρου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και εγώ προσωπικά επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμμετείχατε με οποιαδήποτε ιδιότητα στα «Χριστουγεννιάτικα Πεζοδρώμενα», από τη Δευτέρα 19 έως την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016.
Σας ευχαριστώ που για δεύτερη συνεχή χρονιά αγκαλιάσατε με τόση αγάπη και ενθουσιασμό αυτή την εκδήλωση. Η συμμετοχή σας και η υποστήριξη μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε όλοι μαζί για πράγματα που μας δίνουν χαρά, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές, καθιερώνοντας ως θεσμό πια αυτή την εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: