«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Προσφορά αγάπης από αστυνομικούς σε ΚΑΠΗ της Χαλκιδικής

Στο πλευρό ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας, που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της Χαλκιδικής, βρέθηκαν ενόψει των Χριστουγέννων αστυνομικοί της εκεί αστυνομικής διεύθυνσης. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της...
Διεύθυνσης, το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη από το αστυνομικό προσωπικό, αλλά και από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, τα οποία διατέθηκαν από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας σε συνολικά οκτώ ΚΑΠΗ, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών.
Η λειτουργία της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας ξεκίνησε στη Χαλκιδική από τον Ιούνιο του 2016. "Σε καθημερινά προγραμματισμένα δρομολόγια η Μονάδα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Χαλκιδικής, διαθέτοντας κατάλληλο εξοπλισμό, ο οποίος της επιτρέπει την παροχή επιτόπιων αστυνομικών υπηρεσιών" υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, όπου υπενθυμίζεται  ότι οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες εντάσσονται στο επιχειρησιακό σχέδιο «ΑΕΤΟΣ», που εκπονήθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του προγράμματος αντεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: