«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Εκπαίδευση προσωπικού του Porto Carras στις Πρώτες Βοήθειες (ΚΑΡΠΑ)

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου 2017 εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό και...

ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Porto Carras και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Γραφείου Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) ονομάζεται η τεχνική η οποία αποτελείται από θωρακικές πιέσεις και διασωστικές αναπνοές και εφαρμόζεται εφόσον διαπιστωθεί ότι ένα θύμα δεν αναπνέει, προκειμένου να διατηρηθεί ο εγκέφαλός του οξυγονομένος.
 
Στη διάρκεια του προγράμματος ειδικοί εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ παρήχαν καίρια ενημέρωση και εκπαίδευση στο προσωπικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras πάνω στο θέμα του πως αντιμετωπίζονται ανάλογα έκτακτα περιστατικά υγείας έως ότου καταφθάσει ασθενοφόρο ή γιατρός και επιληφθεί της κατάστασης.

Για το Porto Carras Grand Resort ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και τα προγράμματα γνώσης και ενημέρωσης πάνω σε θέματα υγείας και πρώτων βοηθειών ανταποκρίνονται στην επιχειρηματική του φιλοσοφία.  Το να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία αξία για την οποία αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και προσφέρουμε εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: