«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

9ο Φεστιβάλ Πολυγύρου - Καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισμού 2017

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
ΘΕΑΤΡΟ
Σάββατο 8 Ιουλίου...


21:30 «Για όνομα...»

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière. Η μετάφραση είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.
Μια συνηθισμένη συνάντηση για δείπνο ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους καρδιακούς θα εξελιχτεί σε ρινγκ όπου ο καθένας θα βγάλει τα απωθημένα του από χρόνια αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που σοκάρουν.
Η αφορμή; Το όνομα που θα δοθεί στο μωρό που περιμένει το ζευγάρι των καλεσμένων. Κι έτσι επιβεβαιώνεται μια σοφή κουβέντα: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία στην οικογένεια, αλλά το όνομα που θα του δώσεις μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες και να "διαλύσει" την οικογένεια...
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ: 14 ευρώ, παιδιά έως 10 ετών: 12 ευρώ προπώληση: 14 ευρώ.

Σάββατο 15 Ιουλίου

21:30 «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για 9η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Με έναν εξαιρετικά επιλεγμένο θίασο που προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση.
Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί και αυτό το καλοκαίρι ο Αλέξανδρος Ρήγας.
Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι: Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, προπώληση και μειωμένο: 12 ευρώ. ΑΜΕΑ: δωρεάν.

Σάββατο 22 Ιουλίου

21:30 «Ο επιθεωρητής» από τη Θεατρική Ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ»
Η κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ. Μετάφραση: Λεωνίδας Καρατζάς, Λουϊζα Μητσάκου, σκηνοθεσία: Δημήτρης Σούρλας.
Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, όπου οι κρατικοί υπάλληλοι, έχουν ως κύρια και ουσιαστική τους ασχολία τις απάτες, τους εκβιασμούς. Αυτή η κατάσταση διαταράσσεται ξαφνικά από την είδηση ότι επίκειται η άφιξη ενός υψηλόβαθμου επιθεωρητή, ο οποίος έρχεται ινκόγκνιτο και έχει σκοπό να ελέγξει τον τρόπο με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους και να επιβάλει κυρώσεις. Και ενώ οι φήμες οργιάζουν, ένας ξένος με ύφος αρκετά αυστηρό και με ανάλογους τρόπους, φτάνει στο πανδοχείο της πόλης. Όλοι υποπτεύονται πως είναι ο Επιθεωρητής, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για τον κατώτερο υπάλληλο ενός υπουργείου. Αυτός εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, τρομοκρατεί τους πάντες.
Πολύ λίγα πράγματα θα άλλαζε κανείς μεταφέροντας το έργο αυτό στις μέρες μας και είναι βέβαιο ότι όσοι το δουν, θα βρουν μέσα του κάποιον διπλανό τους ή και – αν έχουν το κουράγιο – τον ίδιο τους τον εαυτό. Απόδειξη το γεγονός ότι το έργο παίζεται αλλά και εκδίδεται συνέχεια σε όλες τις χώρες του κόσμου, γνωρίζοντας κάθε φορά μεγάλη επιτυχία.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Μειωμένο: 3 ευρώ.

Σάββατο 29 Ιουλίου

21:30 «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου.
Μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια δράσης στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου παρουσιάζει φέτος το έργο του Νομπελίστα Ιταλού συγγραφέα Ντάριο Φο, το «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», μια κωμωδία διαχρονική και επίκαιρη, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μιλάνο το 1974. Σκηνοθεσία - σκηνογραφία Ζαφειρία Μουταφτσή. Σύνθεση μουσικής: Θοδωρής Χατζηχρήστος, σκίτσο αφίσας: Πέτρος Τσιολάκης, φωτισμοί - ήχος: Αρετή Φαρδογιάννη, Αναστασία Σαμπάνη. Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Μαρία Αικατερινάρη, Στεργιάνα Βλάχου-Τσόπελα, Θανάσης Βορδός, Γιώργος Γκιούρας, Θανάσης Λαγάνης, Ζάφη Μουταφτσή, Κωνσταντίνος Σερεμέτης, Βασιλική Ταζαγκουλίδου, Έλενα Χαλβατζή, Θόδωρος Χρυσάφης.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ, παιδικό, φοιτητικό, ανέργων: 3 ευρώ.

Σάββατο 5 Αυγούστου

21:15 «3 λαλούν και 2 χορεύουν»

Ένα μουσικό πρόγραμμα σε... οικογενειακή συσκευασία, με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τη Βανέσα Αδαμοπούλου, τη Νεφέλη Παπαδερού, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, την Τατιάνα Καλαντζή και τους Sleeping Band. Η παράσταση βασίζεται στην αναβίωση ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ όπως το ξέραμε, με μια σημερινή φρέσκια ματιά. Το κύριο πρόγραμμα είναι η χειμωνιάτικη επιτυχία Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, μία παράσταση που δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτε όρθιο: σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και ροκ τραγούδια από τα 60’s έως σήμερα...
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 10 € - Ενήλικες 12 €. Φοιτ.-Ανεργ. 10 €. Παιδιά 8 €.

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΑΕΙ... ΘΑΛΑΣΣΑ

Σάββατο 29 Ιουλίου στις Καλύβες (στο πλαίσιο της έκθεσης του Π.Σ. Καλυβών)
21:30 Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική

Κυριακή 30 Ιουλίου στη Γερακινή (στο πλαίσιο της έκθεσης του ΣΚΕΤΠ)
21:30 Συναυλία με το συγκρότημα Les au revoir

Κυριακή 6 Αυγούστου στη Μεταμόρφωση (στο πλαίσιο του τοπικού πανηγυριού)
12:00 το μεσημέρι Τα Καρντάσια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σάββατο 1 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα

20.30 6η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής, στον αύλειο χώρο του π. Δημοτικού Σχολείου. Συμμετέχουν οι χορωδίες: Πολιτιστικού Σωματείου «Ένωση Μακεδονία» - Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, Πολιτιστικού Συλλόγου «Παρθενών» - Ν. Μαρμαράς, Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων. Οργάνωση: Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης Πανζερβοχωρίων Χαλκιδικής.

Σάββατο 15 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα

20:30 Λαϊκή βραδιά. Οργάνωση: Μορφωτικός – Αθλητικός Σύλλογος Παλαιόχωρας, Δ.Ε. Ζερβοχωρίων, Τ.Κ. Παλαιόχωρας.

Τρίτη 25 Ιουλίου στην Κρήμνη

21:00 Λαϊκή βραδιά στο εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής. Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Κρήμνης, Δ.Ε. Ζερβοχωρίων, Τ.Κ. Κρήμνης.

Πέμπτη 27 Ιουλίου στον Πολύγυρο

21:00 Μουσικό ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου με τη μουσική παρέα του Κώστα Τσολοδήμου στο προαύλιο του Δημαρχείου. Οργάνωση: Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Πολυγύρου.

Τετάρτη 2 Αυγούστου στον πεζόδρομο Πολυγύρου

21:00 Μουσική βραδιά με έντεχνη ελληνική μουσική. Οργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου.

Παρασκευή 11 Αυγούστου στον Πολύγυρο

21:00 «Χορεύοντας και Τραγουδώντας την Παράδοση». Παραδοσιακές χορωδίες και χορευτικά συγκροτήματα στο προαύλιο του Δημαρχείου. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου.

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στη Γαλάτιστα

21:00 Λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Κτηνοτροφίας – Γεωργίας.

ΧΟΡΟΣ

Σάββατο 8 Ιουλίου – Βάβδος

20:00 Τα καθιερωμένα «Χοροπατήματα» από την Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Σχολείο Βάβδου.

Παρασκευή 14 Ιουλίου στη Γαλάτιστα

19:00 «Γνωρίζοντας τη Γαλάτιστα μέσα από τον Σύλλογο Γυναικών»
Χορευτικά συγκροτήματα, πατινάδες, τοπικές γεύσεις και τραγούδια από την Παιδική Χορωδία και την Χορωδία Ενηλίκων Γαλάτιστας, στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Γαλάτιστας. Οργάνωση: Σύλλογος Γυναικών Γαλάτιστας. Υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Κυριακή 30 Ιουλίου - Μεταμόρφωση

20:00 Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων με τη συμμετοχή χορευτικών από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος, Τοπικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης.

12 Αυγούστου - Παλαιόχωρα

20:00 6ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων
Συμμετέχουν χορευτικά τμήματα από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Μουσικοί: Βαγγέλης Δημούδης: ούτι και τραγούδι, Πετράς Κυριάκος: βιολί, Φόρτσας Κώστας: κλαρίνο-γκάιντα, Δημούδης Μανώλης: κρουστά και Αθανάσιος Μουσμουλίδης: λαούτο. Γλέντι μέχρι πρωίας στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Παλαιόχωρας. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η Ελπίς».

14 Αυγούστου εξωκλήσι Παναγίας στον Πολύγυρο

21:00 Χορευτικό αντάμωμα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, Σύλλογο Κρητών, Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου. Αμέσως μετά λαϊκή βραδιά με ζωντανή μουσική. Οργάνωση: Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου.

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Δευτέρα 7 Αυγούστου στον Πολύγυρο

20:00 Εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Μουσικά όργανα και δρώμενα στην αρχαιότητα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους. Ώρες λειτουργίας: 08:30 – 15:00 (Δευτέρα κλειστά). Οργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής & Αγίου Όρους.

21:00 «Το ταξίδι του αγγέλου – ένα ταξίδι στην ελληνική ποίηση». Συναυλία – αφιέρωμα σε έλληνες ποιητές, με τραγούδια σε ποίηση Κ. Καρυωτάκη, Μ. Πολυδούρη και άλλων σύγχρονων ποιητών από την Πολυγυρινή Κατερίνα Βλάχου, που δραστηριοποιείται στο Παρίσι. Θα τη συνοδεύσουν δύο Έλληνες μουσικοί που επίσης ζουν στη Γαλλία, ο Δημήτρης Μαστρογιόγλου στο μπουζούκι και ο Γιώργος Καραμήτρος στην κιθάρα.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου.
Οργάνωση: Δήμος Πολυγύρου και Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής & Αγίου Όρους. Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Πολύγυρος

Παρασκευή 14 Ιουλίου

Έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Κέντρου Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ», στο χώρο του. Ώρες λειτουργίας: 08:00 – 14:00

Καλύβες

Πέμπτη 27 – Κυριακή 30 Ιουλίου

7η Γενική έκθεση τοπικών προϊόντων
Αγροτικά προϊόντα, χειροποίητα κοσμήματα, αγιογραφία, λαϊκή τέχνη, κεριά κ.ά. στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβών. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών «Μηκύβερνα». Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 23:00

Γερακινή

Πέμπτη 27 – Κυριακή 30 Ιουλίου

5η Έκθεση «Στις κάβες της Γερακινής»
«Η Χαλκιδική ως τόπος έμπνευσης: μυθολογία, ιστορία, παράδοση, περιβάλλον» στις αποθήκες μεταλλεύματος των Μεταλλείων Λευκόλιθου στην παραλία Γερακινής. Ώρες λειτουργίας: 19:00-22:00
Οι 75 καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν και αποτύπωσαν με τον δικό τους τρόπο τη Χαλκιδική, τη μυθολογία, την ιστορία της, την πλούσια παράδοσή της και την μοναδική φυσική ομορφιά της. Για πρώτη χρονιά φέτος ο ΣΚΕΤΠ φιλοξενεί και έργα από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας και από την Λέσχη Τέχνης Βόρειας Ελλάδας.
Οργάνωση: Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου. Με την στήριξη της εταιρείας Ελληνικοί Λευκόλιθοι Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε. και του Δήμου Πολυγύρου.

Πολύγυρος

Πέμπτη 17 – Κυριακή 20 Αυγούστου

Γεύση – Παράδοση – Πολιτισμός
Στον πεζόδρομο του Πολυγύρου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της περιοχής και να γνωρίσουν τις δράσεις και το έργο των συλλόγων του Δήμου. Για τρίτη χρονιά οι γυναίκες μέλη των συλλόγων, ετοιμάζουν και προσφέρουν χειροποίητες παραδοσιακές πίτες ενώ διακεκριμένοι σεφ δημιουργούν ιδιαίτερα πιάτα με βάση τα προϊόντα, που παράγονται στη Χαλκιδική. Και όλα αυτά με παραδοσιακή μουσική, τραγούδια και χορούς από χορευτικά συγκροτήματα φέτος και από το εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις συμπληρώνονται με θέατρο και ημερίδα. Οργάνωση: Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Ν.Π. Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης».

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

7 Ιουλίου στον Άγιο Πρόδρομο

21:30 στο προαύλιου του Δημοτικού Σχολείου
Μουσική από τον DJ Χρήστο Κεχαγιά. Συναυλία με τον Ανδρέα Στάμο και τη Μανού.


21 - 22 Ιουλίου στα Ψακούδια

Τα κρίνα της θάλασσας (μουσικό διήμερο) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ορμύλιας «Ορμή» και τον Σύλλογο Ψακουδιανών.

21 Ιουλίου

20:00 – 23:00 Dj set (Anegronos, Nick Kech, Lazaros Xenidis)
23:00 - 01:00 Kings
22 Ιουλίου
21:00 – 22:00 Τεφαρίκια
22:00 – 23:00 Κωνσταντίνος Πετρόπουλος
23:00 – 02:00 Ματούλα Ζαμάνη

Γαλάτιστα

5ο Festival Galatistas στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής
Παρασκευή 04 Αυγούστου το Μουσικό συγκρότημα Souled Out, η μουσικός παραγωγός του Zoo Radio, Ειρήνη Κακούρη, και ο Dimi Chris έρχονται να τονώσουν τη μουσική μας διάθεση.

Σάββατο 5 Αυγούστου ο CJ Jeff θα μας ταρακουνήσει στους γνωστούς ρυθμούς της house. Την βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει με τον ίδιο παλμό ο Costas SIDI.

Οργάνωση: Αθλητικός Σύλλογος Γαλάτιστας «Ανθεμούς», Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας, Σύλλογος Νεολαίας Γαλάτιστας.

Παλαιόχωρα, 10 Αυγούστου

19:00 Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Συμμετέχουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Ζερβοχωρίων με χορευτικά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνου χορού και έκθεση ζωγραφικής από τα παιδιά του ΚΔΑΠ, στο Νηπιαγωγείο Παλαιόχωρας.

Πολύγυρος, 13 Αυγούστου

Βραδιά Dj για τη νεολαία στον περίβολο του εξωκλησιού της Παναγίας. Οργάνωση: Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου.
Βάβδος
Αύγουστος live με γνωστό συγκρότημα στο καφέ – μπαρ «Πλάτανος». Οργάνωση: Ένωση Νεολαίας Βάβδου.

ΓΙΟΡΤΕΣ
Όλυνθος

6 - 7 – 8 Ιουλίου Γιορτή Ελιάς από τον Πολιτιστικό Προοδευτικό Σύλλογο Ν. Ολύνθου

Παλαιόχωρα

8 Αυγούστου 4η Γιορτή Λειψού με ζωντανή μουσική και πλούσια εδέσματα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιόχωρας «Ελπίς»

Βράσταμα

14 – 15 Αυγούστου Γιορτή Κούμαρου από τον Σύλλογο Γυναικών Βραστάμων

Ριζά

26 Αυγούστου Ice Tea Mountain Athoa και
29 Οκτωβρίου Γιορτή Ροδιού από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Bio - Riza

Ταξιάρχης

1 – 2 – 3 Σεπτεμβρίου Γιορτή Μανιταριού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταξιάρχη

Γαλάτιστα

1 – 2 - 3 Σεπτεμβρίου  Γιορτή Κτηνοτροφίας - Γεωργίας

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

Κυριακή 16 Ιουλίου
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Βάβδου – VAVDOS TRAIL RUN
21K CHALLENGE 09:00 - 5K FUN RUN & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 09:15
Εκκίνηση: Δημοτικό Σχολείο Βάβδου Χαλκιδικής
Οργάνωση: Σύλλογοι Βάβδου. Υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.


Κυριακή 27 Αυγούστου

«Πολύγυρος – Τσουκαλάς Trail Run» (Δρόμοι του βουνού και της πόλης)
Η διοργάνωση αποσκοπεί να χαρίσει στους συμμετέχοντες την εμπειρία της διαδρομής στα μονοπάτια του Τσουκαλά και της διαδρομής εντός πόλεως με την εναλλαγή του αστικού τοπίου και της ορεινής διαδρομής.
Οργάνωση: ΕΠΑ.Λ. Πολυγύρου, Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου, Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου.

ΣΚΑΚΙ

Ψακούδια - Σάββατο 22 Ιουλίου, ώρα 17:00
4ο Ανοικτό Τουρνουά Rapid Fischer Random
Χώρος: Ξενοδοχείο Philoxenia Bungalows
Η επανάσταση του Fischer Random θα ανανεώσει την αγάπη μας για το σκάκι, χτυπώντας την στείρα απομνημόνευση κατά την θεωρητική προετοιμασία στο άνοιγμα και αναβαθμίζοντας το στρατηγικό και τακτικό στοιχείο του παιχνιδιού από την πρώτη κιόλας κίνηση. Οργάνωση: Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου.
Πολύγυρος - Σάββατο 26 Αυγούστου, ώρα 17:00
5ο Ανοικτό Τουρνουά Rapid Πολυγύρου
Χώρος: Cafe Bar Tiverious
Το τουρνουά, που καθιερώθηκε και διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά ο ΑΣΟ Πολυγύρου συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των σκακιστών της περιοχής και όχι μόνο. Οργάνωση: Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο
Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου
στο ισόγειο του Δημαρχείου.









Δεν υπάρχουν σχόλια: