«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

4o Porto Carras Half Marathon & Swim Challenge

Υποδεχτείτε το φθινόπωρο με τρέξιμο & κολύμπι στo μαγευτικό Porto Carras Grand Resort
 

Tο Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με την XTERRA Greece, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διεξαγωγή του 4ου Porto Carras Half Marathon powered by Xterra, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, στη Σιθωνία Χαλκιδικής για μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους, συμμετέχοντες και θεατές.
Μετά την μεγάλη επιτυχία του 3ου Porto Carras Half Marathon και την θερμή αποδοχή που έλαβε η διοργάνωση από το αθλητικό κοινό της χώρας μας, το Porto Carras μένει πιστό στο ραντεβού του και στοχεύει να αναδείξει για άλλη μια χρονιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μέσα από την ξεχωριστή αυτή αθλητική διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας & του... Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

Υποστηρίξτε και εσείς την προσπάθειά μας και λάβετε μέρος
στο 4ο Porto Carras Half Marathon!
Το διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
  •  Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21 χιλιομέτρων
  •  Αγώνες Δρόμου 5 & 10 χιλιομέτρων
  •  Κολυμβητικό αγώνα 1000, 2500 & 5000 μέτρων
  •  Παιδικό αγώνα Δρόμου
  •  Παιδικό αγώνα Κολύμβησης

Αγώνες Δρόμου:
Οι αγώνες Δρόμου όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα εκκίνησης 17:30 , σε πανέμορφες χωμάτινες και ασφάλτινες διαδρομές χωρίς τεχνικές δυσκολίες, που διασχίζουν το μαγευτικό κατάφυτο τοπίο των 17 χιλιάδων στρεμμάτων που περιβάλει τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς του πευκόφυτου δάσους και του απέραντου γαλάζιου του Τορωναίου Κόλπου.

Κολυμβητικοί Αγώνες:
Οι κολυμβητικοί αγώνες όλων των αποστάσεων θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί στις 10:00, στην υπέροχη βραβευμένη με γαλάζια σημαία, αμμώδη παραλία μήκους 9 χιλιομέτρων του Porto Carras Grand Resort, σε σηματοδοτημένες διαδρομές.
Δικαίωμα Συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Κόστος Συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, τροφοδοσία, σκουφάκι κολύμβησης (για το κολύμπι), ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Ημιμαραθώνιος Δρόμος 20 ευρώ
Αγώνες δρόμου 10km & 5km: 15 euro
Κολυμβητικός αγώνας 1000m, 2500m & 5000m: 20 euro
Αγώνας δρόμου & αγώνας κολύμβησης (σε οποιαδήποτε απόσταση): 30 euro
Παιδικός αγώνας τρεξίματος: Δωρεάν
Παιδικός αγώνας κολύμβησης: Δωρεάν

Διαδρομές:
Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές του αγώνα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.portocarrasmarathon.cοm.

Εγγραφές:
Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.xterragreece.comκαι στο www.portocarrasmarathon.cοm.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή του ποσού στον κάτωθι τραπεζικό Λογαρασμό του XTERRA Greece, εντός 3 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης.
Alpha Bank IBAN: GR64 0140 3590 3590 0232 0004 630
Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω e-banking.
Για Πληροφορίες/Διευκρινήσεις στο 6934-696191 και 210 3716376

Διαμονή:
Το πολυτελές Porto Carras Grand Resort, ως επίσημος συνδιοργανωτής, προσφέρει ειδικές προνομιακές τιμές διαμονής στο πολυτελές Porto Carras Meliton 5* και στο 5* Porto Carras Sithonia 5*.
Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου στο 23750-77000 ή στο reservations@portocarras.com ή κάντε την κράτησή σας ηλεκτρονικά στο www.portocarrasmarathon.cοm .

Χρονομέτρηση:
Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις σε τρέξιμο και κολύμβηση. To chip χρονομέτρησης θα σας δοθεί κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από την γραμματεία.

Τροφοδοσία:
Τρέξιμο: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, και ενεργειακά τζέλ, για την τροφοδοσία των αθλητών σε σταθμούς ανεφοδιασμού ανά 5km.
Κολύμβηση: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, και ενεργειακά τζέλ, για την τροφοδοσία των αθλητών σε σταθμό ανεφοδιασμού στην έξοδο τους από το νερό.

Κανονισμοί Κολύμβησης:
Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit).
Δεν επιτρέπονται* άλλου είδους πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πριν την εκκίνηση, με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
* Η κατηγορία 60+ μπορεί να χρησιμοποιήσει μάσκα –αναπνευστήρα.

Άφιξη Αθλητών:
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο του Porto Carras Grand Resort τουλάχιστον (2) δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν από την Γραμματεία των αγώνων το πακέτο συμμετοχής.
Για τους διαμένοντες στο ξενοδοχείο θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου για το τρέξιμο και από τις 08:00 την Κυριακή το πρωί για την κολύμβηση.

Απονομές:
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κάθε ημέρας, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: