«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Υποδοχή χορευτικών συγκροτημάτων από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο (ΦΩΤΟ)

Με τις καλύτερες αναμνήσεις στις αποσκευές τους έφυγαν από τον Δήμο Πολυγύρου τα χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «Γεύση – Παράδοση Πολιτισμός». Τα μέλη τους ξεναγήθηκαν στην περιοχή, έμαθαν για την ιστορία και την...
παράδοση του τόπου μας και απόλαυσαν την φιλοξενία τους στον Δήμο Πολυγύρου.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στην 3η γιορτή ανάδειξης τοπικών προϊόντων και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ως αναμνηστικό της επίσκεψης τους στον Δήμο μας τους χάρισε το λεύκωμα «ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - ο τόπος και οι άνθρωποι» αλλά και τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής.
Μαζί με τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος Ansamblul Magura Sieului από Bistrita-Nasaud της Ρουμανίας στο Δημαρχείο Πολυγύρου βρέθηκε και ο Δήμαρχος της περιοχής, Τσιφόρ Ιωάν.
Ο Αστέριος Ζωγράφος υποδέχτηκε ακόμα το Χορευτικό συγκρότημα KUD «Piva» Plužine από το Μαυροβούνιο, το συγκρότημα «Academic folk ensemble Svetozar Marković» από την Σερβία, το Χορευτικό συγκρότημα «Ciuleandra» από τη Μολδαβία και μέλη του Μορφωτικού – Προοδευτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Χαλκείου Χίου.










Δεν υπάρχουν σχόλια: