«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Γ. Γκιλής «Θα διεκδικήσω εκ νέου την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Οδεύουμε προς τη λήξη μιας ακόμα θητείας των οργάνων διοίκησης του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, υιοθετήσαμε μια νέα αντίληψη και φιλοσοφία για την επιχειρηματικότητα, που άλλαξαν την εικόνα του Επιμελητηρίου.
Πιστεύω ακράδαντα ότι...
φέραµε εις πέρας το έργο που µας ανατέθηκε από τους επιχειρηµατίες του τόπου µας και έχουµε κερδίσει την εκτίµηση τους και ίσως και τη βεβαιότητα ότι έτσι θα συνεχίσουµε και στην επόµενη θητεία, αν µας εµπιστευθούν µε τη ψήφο τους.
Αποκτήσαµε πολύτιµη εµπειρία µέσω των συνεργασιών µε την Κεντρική Ένωση Επιµελητηρίων και µε τα υπόλοιπα Επιµελητήρια της χώρας, και µπορούµε τώρα καλύτερα παρά ποτέ να αντιµετωπίζουµε καταστάσεις µε νέα και πιο δυναµική προοπτική. Προασπίσαµε την επιχειρηµατικότητα της Χαλκιδικής και φανήκαµε αντάξιοι των δυσκολιών αλλά και των ευκαιριών της εποχής. Λειτουργήσαµε µε συνέπεια και ευθύνη µε σκοπό την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηµατικότητας και της τοπικής κοινωνίας.
Έχουµε καταφέρει να συµβάλλουµε στη διαµόρφωση και στην εγκαθίδρυση µιας νέας επιµελητηριακής κουλτούρας και µιας νέας φιλοσοφίας, όχι µόνο στο επίπεδο του συµβουλευτικού και διεκδικητικού ρόλου του Επιµελητηρίου, όχι µόνο σε επίπεδο υπηρεσιών και στελέχωσης, αλλά πρωτίστως σε επίπεδο διοίκησης. Καταφέραµε πλέον να προσφέρουµε «Επιµελητηριακές καινοτομίες». Πρόκειται για τις νέες ουσιαστικές ηλεκτρονικές παροχές προς τους επιχειρηµατίες, που σε ετήσια βάση θα φέρουν οικονοµικό αποτέλεσµα…
Καλώ όλες τις υγιείς δυνάµεις, επαγγελµατίες και επιχειρηµατίες της Χαλκιδικής, έχοντας πλήρη επίγνωση ευθύνης του ρόλου µου και του θεσµού που υπηρετώ, να αγκαλιάσουν και να πλαισιώσουν το Επιµελητήριο, να θέσουν υποψηφιότητα στον συνδυασµό που εκπροσωπώ, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε για την επιχειρηµατικότητα του Νοµού Χαλκιδικής.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα µέλη του διοικητικού συµβουλίου όπου κατά τη διάρκεια της θητείας µας συνεργαστήκαµε αρµονικά και εποικοδοµητικά, ιδιαίτερα σε µια περίοδο οικονοµικής ύφεσης µε τα τόσα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο εµπορικός και επιχειρηµατικός κόσµος, προς όφελος του τόπου µας.
Κάναμε πολλά αλλά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε… περισσότερα


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: