«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Χαλκιδικής

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συνδικάτου μας που είχαν προκηρυχθεί για τις 7 και 8 Οκτώβρη 2017. Μετά το κλείσιμο της κάλπης τα αποτελέσματα βρίσκουν τις ταξικές δυνάμεις ενισχυμένες. Εκλέχθηκε νέο... εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δυο αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια και ένα αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδος.
Η αύξηση των δυνάμεων της << ταξικής ενότητας >> και η εκλογή αντιπροσώπων στις ανώτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις, μας δίνουν τη δυνατότητα για καλύτερη παρέμβαση στους χώρους δουλειάς, μας γεμίζει θέληση, κουράγιο και ελπίδα για αλλαγή των συσχετισμών στο Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής, κάτι που θα φέρει ανακούφιση στον κόσμο της δουλειάς στο Νομό μας.
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές σπάζοντας το φόβο και την τρομοκρατία που υπάρχει στους χώρους δουλειάς. Σήκωσαν το ανάστημά τους και έδειξαν το δρόμο στους συναδέλφους που φοβούνται.
Η ενίσχυση των δυνάμεών μας, δημιουργεί ένα δυνατό όπλο στα χέρια των εργαζομένων. Καλούμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές αλλά και αυτούς που φοβήθηκαν, να εμπιστευτούν το Συνδικάτο τους, το Συνδικάτο που παλεύει καθημερινά για το δίκιο των εργαζομένων του κλάδου και δεν γίνετε εργαλείο στο χέρια της μεγαλοεργοδοσία και των κυβερνήσεών τους.
Δυνατό Συνδικάτο δυνατός ο εργάτης.
Ούτε υποταγή, ούτε αυταπάτες.
Εμείς δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα. Δεν μας αξίζει η χαμοζωή.
Υπάρχουν προϋποθέσεις να ζήσουμε μια ζωή με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Στέλνουμε μήνυμα σε μεγαλοεργοδοσία, κυβέρνηση, κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, ότι είμαστε ακούραστοι και αποφασισμένοι να πολεμήσουμε για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.
Διεκδικούμε τη ζωή μας ολάκερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: