«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

«Ποιος αξίζει να γίνει βασιλιάς;»

Με ενθουσιασμό συμμετείχαν τα παιδιά στη διαδραστική παρουσίαση της ιστορίας του παραμυθιού της Βούλας Παπατσιφλικιώτη  «Ποιος αξίζει να είναι βασιλιάς;» από τις εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου.
Η συγγραφέας μέσα σε μια...
ατμόσφαιρα χαρούμενη και γιορτινή συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε στις ερωτήσεις τους και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της. Για το βιβλίο μίλησε ακόμα ο Αχιλλέας Τριαντόγλου, εκδότης/συγγραφέας.
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσίασης βιβλίων και συγγραφέων που οργανώνει το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.
Η αυλαία στις βιβλιοπαρουσιάσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου της θεματικής ενότητας «Ιστορικό μυθιστόρημα » πέφτει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00, με το βιβλίο  «Λίγες και μία νύχτες» του συγγραφέα, Ισίδωρου Ζουργού από τις Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.

Όπως τόνισε η Πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, η προσπάθεια του Νομικού Προσώπου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στην κοινωνία του Πολυγύρου και θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα με την θεματική ενότητα «Μυθιστόρημα- Διήγημα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: