«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση της Eldorado Gold, αναφορικά με την παράταση που προέκυψε στη διαιτητική διαδικασία

Η Eldorado Gold Corporation ("Eldorado" ή "Εταιρεία")  επιβεβαιώνει ότι μετά από αίτημα της διαιτητικής επιτροπής, η περίοδος διαιτησίας που είχε προσδιοριστεί αρχικά σε 90 ημέρες, έχει παραταθεί κατά 60 ημέρες και αναμένεται να λήξει στις 06 Απριλίου του 2018. Η εγχώρια αυτή διαιτησία αφορά στην διαδικασία που κινήθηκε από τo Υπουργείo Οικονομικών και το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας κατά της...
θυγατρικής της «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» ("Ελληνικός Χρυσός") (δείτε το αντίστοιχο δελτίο τύπου με ημερομηνία 15ης Σεπτεμβρίου 2017 ). Η παράταση προέκυψε κατόπιν αιτήματος της διαιτητικής επιτροπής και σε συμφωνία με την «Ελληνικός Χρυσός» και τα αρμόδια Υπουργεία.

Η εταιρεία διατηρεί την πεποίθηση ότι η τρέχουσα διαιτητική διαδικασία, θα καταδείξει την προσήλωσή της στο ισχύον νομικό και κανονιστικό πλαίσιο.  Η Εταιρεία πιστεύει ότι, μέσω του ανοιχτού διαλόγου, τα δύο μέρη θα καταλήξουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση,  ώστε να καταστεί δυνατή η πλήρης και αποτελεσματική ανάπτυξη των μεταλλευτικών της δραστηριοτήτων, στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στην Χαλκιδική.

Δείτε την αυτούσια ανακοίνωση της Eldorado Gold εδώEldorado Gold Provides an Update on Greek Arbitration

Δεν υπάρχουν σχόλια: