«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Για προληπτικούς λόγους οι κάτοικοι του άνω Πολυγύρου να μην χρησιμοποιούν για πόση το νερό της βρύσης.

Από την Αντιδημαρχία ύδρευσης ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Λόγω του συνεχιζόμενου γεωλογικού προβλήματος, σε συνδυασμό και με τις υφιστάμενες από παλιά (πέραν τις 20ετίας) δυο γεωτρήσεις στην περιοχή «Βατόνια», με εντολή του Δημάρχου ξεκινά σειρά παρεμβάσεων για την επίλυση του προβλήματος. Έχει ήδη ξεκινήσει ο καθαρισμός της νέας εφεδρικής γεώτρησης, έργο που πρόσφατα υλοποιήθηκε, και σε συνδυασμό και με τη νέα γεώτρηση στην περιοχή του δασαρχείου, που καλύπτει...
χωρίς προβλήματα ολόκληρο τον νότιο Πολύγυρο, θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, που έχει παρουσιαστεί στην ύδρευση στο βόρειο τμήμα της πόλης του Πολυγύρου.
Στο μεταξύ αναμένεται και η έλευση κλιμακίου του Ι.Γ.Μ.Ε, για την παρακολούθηση του προβλήματος. Παράλληλα θα ληφθεί μέριμνα, ώστε αν απαιτηθεί, να γίνουν κι άλλες δυο νέες γεωτρήσεις, με τελικό σκοπό ο Πολύγυρος με το νέο δίκτυο ύδρευσης, που απέκτησε τα τελευταία χρόνια, και τις νέες γεωτρήσεις να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον οποιαδήποτε πρόβλημα σε ότι αφορά τόσο την ποιότητα όσο και την ποσότητα του νερού.

Τα συνεργεία του δήμου από το περασμένο Σάββατο, καθαρίζουν το νερό της εφεδρικής γεώτρησης καθώς επίσης και τις δεξαμενές με σκοπό τη σύνδεση πλέον της νέας γεώτρησης στο δίκτυο ύδρευσης. Σε αναμονή των παρεμβάσεων αλλά και των χημικών αναλύσεων του νερού, για προληπτικούς λόγους καλούνται οι κάτοικοι, που διαμένουν στην περιοχή του άνω Πολυγύρου να μην χρησιμοποιούν για πόση το νερό της βρύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: